YuszTieY

Saturday, April 12, 2008

ROSAK DAA...

ASSSALAMUALAIKUM...WBT

huuuuwaaaaaaaaaa...digital camera kitaorg dah rosakkkk..nampak gayanya utk yg akan datang ni tak dapet la nak buh gambo22 yg terbaru...n3 yg seblm ni la gambo yg last ku ambil...sedih sesgt tapi bukan ler tak boley guna pun digital tu masih lagi boley guna cuma guna manual jer yg auto nya flas pecah...tak tau la kenapa tiba2 jer mase nak tangkap gambo selepas gamba yg n3 seblm ni kiranya mlm tu jugak la...tiba jer meletup kat flas dia...huhuhuuuuu...melayangggg duittttt 3 kosong tapi tu mase beli dulu loni mukin dah murah sgt..cik abe kater nak wak camner kalau kena curi lagi sedih gila...maunya demam 3.4 ari cik abe ku itu...setara hp hilang pun demam 2,3 ari..tu baru hp yg murah2 jer kalu yg ader kamera ku tak tau laa...sedih sesgt ler coz kitorg beli dgn duit yg diusaha sendiri ,tak ader2 minta2 dgn mak ayah...kumpul sikit222 tau...huhuhuhuuuu...WALAUPUN DGTAL KITAORG TAK LER MAHAL SESGT cam kawan2 yg lain TAPI jenuh gak nak kumpul pulus tu...ala kullihalnya dapat la jugak digital tu bersama kitaorg selama 3 thn tepat..

bila dah digital masalah ni ku pun malas la nak tangkap gambo,,kalu ambik pun sakit ati jer byk yg blurrrrrrr....tapi bukan sebab digital rosak yer ku tak ber update..sebonarnya ku tak sempat nak dok depan kom ni sejak 2 menjak ni... kekdahnyo anak22 tak berapa sihat...yg tak tahan..kakak dok batukkk2..memlm jer dok menangis cakap dia sakit tekak...susah tul...nak tido pun tak tenteram...sat2 bgn tgk diorg bertiga...baby plak batuk cam kakak tapi tak la meragam cuma nak kena pegang jer...mlm ni nampak dah ok...boley gelak2...loni dah kul 3.30 pagi 3 org tu masih tak tido lagi..tunggu umminya masuk tido baru la tido diorg tu..baba nya entah sudah bermimpi yg indah2 dah kot...huhuhuuuu

oh ya seblm terlupa..kepada adik2 perubatan(ada ke yg baca) yg akan mula exam bulan ni SELAMAT BERIMTIHAN..JAWAB EXAM ELOK2 YER...dan kepada adik2 yg kat kuliah al azhar pula...SELAMAT BERSTUDY RAMAI2 YER..PULUN JGN PULUN...SEMOGA NAJAH KABIR THN INI N THN2 YG AKAN DATANG...AMINN
OK..C U

6 Comments:

  • At 10:34 PM, Blogger Neeza Shahril said…

    camera Kak Ja pun muroh je Tie.. tapi lonni rasanya lagi muroh doh. Takpo laa.. nati kumpul pitih, beli hok baru deh..

    anok2 sihak blako doh ko?

     
  • At 1:24 PM, Blogger yusztiey said…

    salam...
    minta ader durian runtuh ,ader rezeki boley beli hok lain..huhuhuuu
    sihat dah cuma bila mlm batuk jo..

     
  • At 5:50 AM, Blogger Kak Lady said…

    Syiannya...dah tak dapat lah nak menatap gambo gambo di blog Yus kan?...Nanti kalau ada rezeki beli yang lain ye...

     
  • At 7:34 AM, Blogger ummumishkah said…

    salam

    memang sedih bila barang kesayangan kita rosak kan?
    Masa digicam pertama kitaorang rosak dulu pun cam tu... frust sangat, lebih2 lagi ust joe.
    Last2 kumpul duit beli EOS. apa lagi bergambo sakanlah.
    Moga dimurahkan rezeki kalian tambah2 duk kat perantauan tu.

     
  • At 6:01 AM, Blogger YuszTieY said…

    salam

    kak lady..
    insyalllah kalu rajin saya buh lagi gambo tapi kure doh la,,

    ummu miskah..

    memang lerrr sedih tapi dah tak ader rezeki nak wak cam ner...
    aminnnn..moga ader rezeki lain.

     
  • At 8:35 PM, Blogger Faa'iz Al-Khuttat said…

    Salam kak tie..xpe..mngkin ade hkmahnya.muhabah balik.ttg pggunaan kemera tu.bleh pakai lg kan.maanfaatkn lagi bleh digunakn.

     

Post a Comment

<< Home

 
<data:blog.pageTitle/> */ /* ---( page defaults )--- */ body { margin: 0px; padding: 0px; text-align: left; font:$bodyfont; color:$textcolor; background:#DA4B76 url('http://lh3.google.com/jvdmds/R8ebgABTVYI/AAAAAAAABTw/s1XWqigpbKk/valentine2008-b.jpg') repeat-x top left; } blockquote { margin: 0 0 0 30px; padding: 0px 0 0 20px; font-size: 88%; line-height: 1.5em; } blockquote p { margin-top: 0; } abbr, acronym { cursor: help; font-style: normal; } code { color: #f63; } hr { display: none; } img { border: none; } /* unordered list style */ ul {list-style: none; margin-left: 7px; padding: 0;} li {list-style: none; padding-left: 8px; margin-bottom: 3px;} /* links */ a:link {color: $linkcolor; text-decoration: none;} a:visited {color: $visitedlinkcolor; text-decoration: none;} a:hover { color: $linkhover; text-decoration: none;} a:active { color: $visitedlinkcolor; text-decoration: none;} /* ---( layout structure )---*/ #outer-wrapper {width:850px; margin: 0px auto; text-align: justify; } #content-wrapper { margin: 0px; /* to avoid the border image */ width: 100%;} #main { float:left; width:427px; padding-left:80px; padding-top: 50px; line-height: 1.2em; word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */ overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */ } #sidebar { float:right; width:220px; padding-right:88px; font: $sidebarfont; color: $sidebartextcolor; line-height: 1.4em; word-wrap: break-word; /* fix for long text breaking sidebar float in IE */ overflow: hidden; /* fix for long non-text content breaking IE sidebar float */ } #center {background:#eec8d5 url('http://lh3.google.com/jvdmds/R8ebgABTVXI/AAAAAAAABTo/X5tRoZd8W1s/valentine2008-2.jpg') repeat-y top left;} /* ---( header and site name )--- */ #header-wrapper { margin: 0px; padding: 0px} #header {height:300px; overflow: hidden; width:850px; color: $pagetitlecolor; background:#DA4B76 url('http://lh4.google.com/jvdmds/R8eZ5QBTVPI/AAAAAAAABSQ/FjLxMRYnijs/valentine2008-1.jpg') no-repeat top left; } #header h1 {width:420px; font: $pagetitlefont; margin:180px 20px 5px 75px; padding:5px; filter: glow(color=#000000,Strength=1); text-align:center; } #header h1 a {text-decoration: none; color: $pagetitlecolor;} #header h1 a:hover {color: $descriptioncolor;} #header .description {margin:-10px 20px 5px 78px; text-align:center; width:420px; font: $descriptionfont; color: $descriptioncolor; } /* ---( main column )--- */ h2.date-header {font-size: 73%; color: $datecolor; margin:0px; text-align: left; } .post h3 { text-align: left; margin: 0px; font: $titlefont; color: $titlecolor; border-top: 1px solid #f63; border-bottom: 1px solid #f63; } .post {padding:0px;} .post h3 a {color: $titlecolor; text-decoration: none;} .post h3 a:hover {color: $titlehovercolor; text-decoration: none;} .post-footer {height:30px; margin:0px; text-align: right; font-size: 88%; color:$footercolor; } .post img {padding: 6px; border-top: 1px solid #ddd; border-left: 1px solid #ccc; border-bottom: 1px solid #c0c0c0; border-right: 1px solid #c0c0c0; } .feed-links {clear: both; line-height: 2.5em; color:$footercolor; border-top: 1px solid #f63; } .blog-feeds {text-align: right; color:$footercolor;} #blog-pager-newer-link {float: left;} #blog-pager-older-link {float: right;} #blog-pager {text-align: center;} /* comment styles */ #comments {padding-top: 10px; font-size: 88%; line-height: 1.5em; color: $Commentscolor;} #comments h4 {margin: 20px 0 15px 0; padding: 8px 0 0 40px; font-family: "Lucida Grande", "Trebuchet MS"; font-size: 105%; color: $Commentscolor; height: 29px !important; /* for most browsers */ height /**/:37px; /* for IE5/Win */ } #comments ul {margin-left: 0; } #comments li {background: none; padding-left: 0;} .comment-body {padding: 0 10px 0 25px;} .comment-body p {margin-bottom: 0;} .comment-author {margin: 4px 0 0 0; padding: 0 10px 0 60px; color: #999;} .comment-footer {border-bottom: 1px solid #ddd; padding-bottom: 1em;} .deleted-comment {font-style:italic; color:gray;} /* ---( sidebar )--- */ .sidebar h2 {font: $sidebarheaderfont; color: $sidebarcolor;} .sidebar .widget { margin: 0; padding: 0 0 10px 10px;} .sidebar a {color: $sidebarlink; text-decoration: none;} .sidebar a:hover {color: $sidebarhover;} .sidebar li { } .profile-textblock { margin: 0.5em 0; line-height: 1.6em;} .profile-img {float: right; margin:3px; border: 1px solid #ddd; padding: 3px;} /* ---( footer )--- */ .clear { /* to fix IE6 padding-top issue */ clear: both;} #footer {margin: 0; width:850px; height:76px; background:#eec8d5 url('http://lh3.google.com/jvdmds/R8eZxABTVKI/AAAAAAAABRo/0HfCPsE9FpI/valentine2008-3.jpg') no-repeat top left; text-align: left; color: #ffc;} #footer-wrapper {padding-left:230px; font-size: 75%; clear: both; } #footer-wrapper a { color: #ffc; text-decoration: none; line-height:26px;} #footer-wrapper a:hover{ color: #f6c; text-decoration: none;} /** Page structure tweaks for layout editor wireframe */ body#layout #outer-wrapper, body#layout #main, body#layout #sidebar {padding-top: 0; margin-top: 0;} body#layout #outer-wrapper,body#layout #content-wrapper {padding-top: 0} body#layout #sidebar {margin-right: 0;} body#layout #header,body#layout #footer, body#layout #main {padding: 0;} body#layout #content-wrapper {margin: 0px;} #navbar-iframe {height:0px; visibility:hidden; display:none} ]]>